Rollators

voor info/afspraak: (06) 126 81 826

     pietzijlstra2wielerservice@kpnmail.nl                     

ROLLATORS - ROLSTOELEN

Ook voor vakkundig onderhoud en reparaties aan uw rollator en rolstoel bent u bij Piet Zijlstra 2wielerservice aan het juiste adres! En omdat de meeste mensen vaak erg afhankelijk zijn van hun rollator of rolstoel, krijgen deze reparatie- en onderhoudsaanvragen altijd voorrang. Het enige wat u doet, is een belletje naar Piet Zijlstra 2wielerservice. U maakt een afspraak op een door u gewenst moment waarna Piet met zijn servicebus, ingericht als werkplaats, bij u langs komt en de reparaties of het onderhoud ter plekke uitvoert.


Met het oog op veiligheid is het belangrijk dat de rollator/rolstoel regelmatig wordt gecheckt. Mankementen die veiligheidsrisico's met zich meebrengen zijn remmen die weigeren, afgebroken remhandels en -kabels, wielen die niet meer rollen of zwenken en loszittende handvatten. Een onnodig ongeluk kan dankzij een onderhoudsbeurt van Piet Zijlstra 2wielerservice voorkomen worden!


Piet Zijlstra 2wielerservice is werkzaam in de regio Zuid-Oost Friesland en zowel particulieren als zorginstellingen kunnen een beroep op hem doen.