Elektrische fietsen

voor info/afspraak: (06) 126 81 826

     pietzijlstra2wielerservice@kpnmail.nl                                           

ELEKTRISCHE FIETSEN - ANWB FIETSEN - ACCUREVISIE

De capaciteit van de accu van de Adventure Lithium kan zelfs met ruim 50% worden verhoogd, nl. van 5Ah naar 7.8Ah. Dit betekent dat de actieradius aanmerkelijk groter wordt.


Wilt u uw huidige fiets laten ombouwen naar een elektrische fiets? Klik hier voor meer informatie.

Dankzij de moderne elektrische fietsen en elektrische duofietsen blijven veel mensen op de fiets de deur uit gaan gelukkig. Daarom behoren deze specifieke rijwielen ook tot het dienstenpakket van Piet Zijlstra 2wielerservice. 


Het enige wat u doet, is een belletje naar           Piet Zijlstra 2wielerservice. U maakt een afspraak op een door u gewenst moment waarna Piet met zijn servicebus, ingericht als werkplaats, bij u langs komt en de reparaties of het onderhoud ter plekke uitvoert.


Voor vrijwel alle merken elektrische fietsen en duofietsen, waaronder ook de ANWB-fiets Adventure Lithium, bent u bij Piet Zijlstra 2wielerservice aan het juiste adres. Zowel reparaties en onderhoud van deze fietsen alsook accurevisie kunt u met een gerust hart aan hem overlaten.


Een complete accurevisie bestaat uit het vernieuwen van de cellen. Vaak kan de capaciteit van de accu met minimaal 10% worden verhoogd doordat er gebruik gemaakt wordt van de nieuwste Li-Ion-technieken.